Turné

Reisevirksomheten er en viktig del av Fjellheim sitt særpreg! Blant turene vi reiser på er den årlige høstturnéen. Hver eneste høst blir elever og personalet fordelt i mindre grupper som besøker ulike steder i Nord-Norge, Nord-Sverige og Russland. Under finner du noen bilder fra de ulike turnéene, samt en liten reisebeskrivelse fra gruppen som var til Russland.

 

 

 

Russland

Fredag 19. September satte 15 spente elever sammen med tre ansatte på Fjellheim nesa mot Russland. Vi skulle i løpet av de neste dagene kjøre 2434 km. Timene i bilen ble ikke så lange som mange hadde trodd, og vi kom fram til vårt første stoppested i Russland, Murmansk. Der vi var med på gudstjeneste og et ungdomsmøte i Den Lutherske Kirke i Murmansk. Vi ble godt tatt imot av menigheten og ble vist rundt i byen av de russiske ungdommene som gikk i menigheten.

Etter noen hyggelige dager i Murmansk gikk ferden videre til samelandsbyen Lovozero. Her hadde vi et møte, der elevene blant annet bidro med sang. Deretter reiste vi videre til Revda. På den humpete bilturen fikk vil oppleve et spektakulært nordlys! I Revda var vi på skolebesøk, hadde et møte og tok med matposer til russiske familier. Siste stopp på turen var Kandalaksja, der vi også hadde et møte.