Skolebesøk på Vestlandet

Forrige uke tok Per Inge Belt med seg 4 elever på skolebesøk på Vestlandet. Sondre Bø fra Bibel og Formidlingsklassen var med som taler. Målet var å arrangere møter og rekruttere nye elever til Fjellheim. Vi startet turen med å besøke Framnes der vi hadde møter både tirsdag og onsdag. Her var det nesten fullt begge kveldene til tross for mye skolearbeid som skulle gjøres. Det ble også tid til volleyball og badminton i den flotte nye hallen til Framnes. Ellers hadde vi også god tid til å henge og bli bedre kjent elevene på skolen.

Vi dro videre til Kongshaug Musikkgymnas på torsdag. Her var vi med på torsdagsmøtet der vi hadde ansvar for møteledelse, tale og informasjon om Fjellheim. Her også ble det god tid til å henge med elevene på kveldstid.

På fredag kjørte vi til Balestrand og til Sygna Vgs. Fredagskveld arrangerte vi møte (med nesten fullt hus her også), mens på lørdag deltok vi på nattcup (fotball). Utenom dette var det også her god tid til å henge med elevene.

 

Vi sitter igjen med at det er mange som ønsker å gå på bibelskole etter endt skolegang. Ekstra kjekt er det selvfølgelig at vi møter mange som vurderer Fjellheim. Men det kanskje aller kjekkeste på denne turen var å oppleve alle ungdommene som kom på møtene for å høre Guds ord! Vær med å be for alle de kristne rundt om kring på internatskolene at de kan få være et vitne i en ellers travel skolehverdag. Vær også med å be for at vi får nok søkere og kan fylle opp klassen også til neste skoleår.

 

  • november 15, 2017