Oppstart av skoleåret 2018/2019

IMG_20180814_120449

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunsj i matsalen

 

Vi er nå i gang med et nytt skoleår. I år har vi 43 elever som har valgt å bruke et år på å bli bedre kjent med Bibelen og Nord-Norge. Også dette året er vi så heldige at vi har noen elever fra våre naboland. Vi har tre elever fra Sverige og en elev fra Finland. Det setter vi stor pris på! Vi håper at alle vil trives i den vakre byen vår, som også går under navnet Nordens Paris.

Den første uken har vært innholdsrik, hvor hovedfokuset har vært på å bli kjent med hverandre. Samtidig har elevene fått mye informasjon om hva bibelskoleåret vil bringe med seg. Inn mot trivsel og sosialt miljø har særlig årets Nord-Norgeteam hatt et ekstra ansvar nå i starten med å arrangere sosiale aktiviteter sammen med elevene.

Allerede første skoledag hadde vi en bli kjent-kveld som ble en stor suksess. Vi hadde et rebusløp nede i byen, med mange kreative utfordringer å bryne seg på. God stemning preget kvelden. Takk til Jørgen Storvoll for et kult opplegg!

IMG_20180815_113107

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idyll på Lauklines

 

Den årlige bli-kjent-turen til Lauklines Kystferie ble også en flott dag. Strålende sol, opp mot 15 grader og vindstille la premissene for en dag med sporlek i regi av Nord-Norgeteamet, grilling og aktiviteter. De sprekeste gikk på fjelltur til Vasstinden (898 moh.), mens andre prøvde fiskelykken. Å bare slappe av i sola og nyte finværet var heller ikke feil denne dagen.

Vasstind

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spreke elever og lærere!

 

På søndag blir det markering av semesterstart for bibelskolen og Fjellheim Misjonsforsamling med møte, presentasjon av elevene, middag og kaffe. En fin måte å starte året på!

Tusen takk til alle som vil være med i bønn for elevene og skoleåret.

Følg også gjerne med på nettsiden og i sosiale medier fremover hvor vi vil forsøke å holde godt oppdatert om skoleårets små og store begivenheter!

 

  • august 17, 2018