Oppstart av nytt skoleår

IMG_4382

 

Elevene koser seg på Lauklines!

 

Da er skoleåret 2017/2018 gått inn i sin andre skoleuke. Vi har hatt noen flotte dager til nå der elevene blir bedre kjent med hverandre og har fått sette seg mer inn i hva som skal skje dette skoleåret. I år har vi 47 elever på ordinær bibelskole og 9 elever som går på Bibel og formidling (2.årslinjen vår). Så det er en god gjeng som nå har flyttet inn på huset!

 

Årets Nord-Norgeteam har gjort en formidabel jobb så langt med å finne på ulike sosiale aktiviteter for å hjelpe elevene med å skape et godt miljø på skolen. Trivsel og samhold er noe vi verdsetter høyt og vi håper at alle elevene etterhvert finner seg godt til rette her på skolen.

 

Den første uken har det skjedd mye. Et par av høydepunktene må nok være bli-kjent-kvelden og den årlige turen vår til Lauklines på Kvaløya. På sistnevnte tur bruker vi å ta en hel dag ut til Kystferiesenteret som lærer Hanna Niilsen driver sammen med sin mann. Her ble det teambuildingsløp, grilling, fjelltur til Vasstinden og tur til Sommarøy.

IMG_4393

 

42 stk nådde toppen på Vasstinden 898moh! Imponerende!

 

Ellers hadde vi semesterstart sammen med Fjellheim Misjonsforsamling på søndag som var. Dette har blitt en god tradisjon der vi markere ny oppstart for både bibelskolen og forsamlingen. Det er veldig bra at elevene og de som går i forsamlingen får mulighet til å møtes tidlig og bli kjent slik at en kan lettere bli inkludert i forsamlingen. Lærer Endre Stene talte og det var også middag, underholdning og kaffimat etter møtet.

IMG_4458

Her blir alle elevene presentert for forsamlingen!

 

Nå er undervisningen godt i gang både for bibelskolen og Bibel og formidlingsklassen. Tar vi en rask titt på timeplanen kan vi se at nå får elevene undervisning om Jobs bok, mens BOF-klassen får undervisning av Ola Tulluan om Verdensmisjon! Vær gjerne med i bønn for undervisningen!

 

 

 

  • august 22, 2017