Nye fjes i personalet!

20150508-DSC_0844

 

Vi har nå startet på et nytt skoleår. Noen i personalet har sluttet, mens andre har kommet til. Her kommer en presentasjon av de tre nye lærerne. I tillegg til disse har vi tre nye ettåringer, Claudia Ignacio, Kristine Harestad og Camilla Wallgren. Disse vil vi bli litt bedre kjent med litt senere i høst.

Endre Stene

20140821-STENE-ENDRE-3-1487611 svarthvitt

Endre Stene

Hvilke fag skal du ha til neste år?

I en deltidsstilling skal jeg ha ansvaret for BoF-klassen. Det innebærer tilrettelegging av undervisning og praksis, og oppfølging av elevene.

 

Hvordan ser du fram imot å bo og arbeide i Tromsø?

Jeg skal fortsatt bo i Namsos. Tilretteleggingsarbeidet vil i stor grad gjøres hjemmefra. Så kommer jeg til å ha noen turer i løpet av året med intensive undervisningsuker. Og det gleder jeg meg selvfølgelig til!

 

Har du noen spesiell motivasjon for å jobbe på Fjellheim?

Fjellheim oppleves som et sted med et pulserende åndelig liv med Guds ord som kilde og Jesus som sentrum. Jeg ser fram til å bli en del av dette miljøet. Få ting er mer spennende enn når unge lar seg komme under Ordets behandling.

 

Er det noe du ser spesielt fram imot?

Jeg ser fram til å få gå sammen med unge mennesker som ønsker å dele evangeliet om Jesus. Det finnes vel knapt noe bedre en kan gjøre. Jeg kjenner meg takknemlig, men liten, overfor muligheten. Vi lærere og elever i BoF-klassen trenger forbønn slik at Ånden selv får forme

 

Rune Espevik

Rune Espevik

Rune Espevik

Hvilke fag skal du ha til neste år?

Jeg skal undervise i Jesu liv, Hebreerbrevet, bønn/Fadervår

Hvordan ser du fram imot å bo og arbeide i Tromsø?

Alle jeg kjenner som har bodd i Tromsø sier at det må oppleves å bo i Nord-Norge. Etter 4 år i Oslo ser jeg virkelig fram til å få prøve det selv. Når jeg da i tillegg får jobbe på Fjellheim, med kolleger, elever og omgivelsene der, tror jeg det vil blir knallbra!

 

Har du noen spesiell motivasjon for å jobbe på Fjellheim?

Jeg har lenge tenkt at jeg i løp av livet har veldig lyst å jobbe på bibelskole, i tillegg til mange andre ting jeg vil gjøre. Når jeg da fikk spørsmålet om å komme til Fjellheim for et halvt år, kunne jeg ikke gjøre annet enn å takke ja til det. Jeg synes det er mye spennende i Bibelen og på bibelskole får en bruke et år på å lære mer om den. Når jeg da får lov til å undervise elever, bli kjent med dem og følge de en liten periode av livet, er det en tjeneste jeg virkelig ønsker å stå i. Håpet og ønsket er at elevene skal få bli bedre kjent med Jesus og den store nåden og tilgivelsen han har for hvert eneste menneske!

 

Er det noe du ser spesielt fram imot?

Jeg ser vell fram til alt! Jeg gleder meg til å jobbe med Bibelen for å kunne lære det bort og ønsker at det skal bli livsnært for elevene. Bare det å bli kjent med nye mennesker og hvem de er, er grunn nok i seg selv til å glede seg. Jeg ser også fram til å bli bedre kjent med kolleger og jobber i et slikt fellesskap. Ellers gleder jeg også mye til å få se mer av naturen i Nord-Norge og møte våre medkristene som bor der.

 

Jørgen Storvoll 

Hvilke fag skal du ha til neste år?

59375_3

Jørgen Storvoll

Troslære, Etikk, Innføring NT, Efserbrevet og Konfesjonskunnskap.

Hvordan ser du fram imot å bo og arbeide i Tromsø?

Eg e e jo nordlæding! Jeg ser fram til å komme nærmere familie og venner. Ellers setter jeg pris på at Tromsø gir både god tilgang til en spennende by og en fantastisk natur. Har ambisjoner om å bli litt mer villmann da jeg kommer nordover. Jeg ønske å bruke naturen mer – særlig sammen med guttene våre:)

Har du noen spesiell motivasjon for å jobbe på Fjellheim?

Har alltid hatt ett godt inntrykk av Fjellheim som en solid bibelskole med god dybde. Jeg er opptatt av å være med å ruste unge mennesker til å bli selvstendige disipler av Jesus. Da er en god kjennskap til Guds ord viktig. Pastorlivet i Trondheim har ikke gitt meg så mye rom til fordypning. Ser fram til å kunne ha litt særlig fokus på å studere og formidle noen fag.

Er det noe du ser spesielt fram imot?

Jeg ser særlig fram til å kunne bruke god tid sammen med og investere i mange flotte unge mennesker både i undervisningen og samtaler med fokus på livet sammen med Jesus.
  • august 17, 2015