Da er bibelskoleåret 2014/2015 avsluttet. Personalet sitter i dette øyeblikk med evaluering av året og mange gode minner kommer frem.

På Fjellheim er det en tradisjon å reise til Lofoten i slutten av skoleåret. Dette året brukte vi 6 dager der fokuset var opplevelser og godt samhold. Stikkord fra turen: Busstur, Senja, Andøya, sandstrand, fjelltur, Leknes, sove på kunstrgress i idrettshall, bortgjemt fantastisk flott sandstrand, grilling, smeden i Sund, tørrfiskemuseum, glassblåser, Å (en plass helt ytterst i Lofoten), Lofotakvariet, Henningsvær, skrive i minnebøker +++ Turen var helt fantastisk og det ble en god avslutning på et innholdsrikt år.

 

Da vi kom hjem fra turen til Lofoten gikk vi rett på avslutningshelgen. Her kom flere foreldre på besøk og det var mye program. Lørdag var det middag, underholdningskveld og en møtedel. Søndag startet med avslutningsfest før vi spiste en god middag sammen. Dagen ble offisielt avsluttet med at alle elevene stod i en stor ring der vi sang Velsignelsen. Det var trist å ta farvel, men vi satser på at vi treffes igjen om ikke så lenge.