Bolivia/Sør Amerika

 

Om du begynner på Fjellheim kan du velge å reise til Bolivia/Sør-Amerika. Du blir da med på med på en to måneder lang opplevelsesrik og potensielt livsforvandlende tur!

 

 

Studietur

Dette er i all hovedsak en studietur med mulighet til å lære masse. Under oppholdet vil du få undervisning både i ulike bibelfag og i spansk. Det siste er svært viktig for å kunne kommunisere med lokalbefolkningen, og dermed øke læringsutbyttet betraktelig.

En viktig del av turen er å få et innblikk i misjonærenes arbeid og hverdag. Du vil derfor få være med på flere utreiser til mindre landsbyer og tettsteder hvor vi besøker menigheter og får et møte med de lokale kristne i landet. Guds Ord blir forkynt i alt fra nye kirkebygg i byene, til trange, mørke jordhytter høyt oppe i fjellene. Du vil se nød, fattigdom og en livssituasjon som er veldig annerledes fra den vi har i Norge.

 

Med base i Bolivia

Mesteparten av turen vil vi tilbringe i Bolivia. Bolivia er virkelig kontrastenes land hvor du finner alt fra dampende, fuktig jungel til brunsvidde høysletter 4000 meter over havet. Disse kontrastene skal du få være med på å oppleve. Hovedbasen vår blir i Cochabamba, på et hotell med idrettsbaner og god service. Her kommer mesteparten av undervisningen til å foregå. Vi skal også bo i en landsby, Acacio, høyt oppe i Andesfjellene, der vi får møte Quechua-folket og deres dagligliv. Vi besøker også den vakre hovedstaden Sucre en uke.

 

 

Opplev Sør-Amerika

I løpet av to måneder i Sør-Amerika vil du få opplevelser for livet. Det blir sol og strandliv i Argentina, mens i Bolivia får en fly langt inn i den bolivianske jungelen på eksedisjon og sykle den beryktede dødsveien. Du vil få mulighet til å spille fotballkamp på 2500 høydemeter, besøke de historiske sølvgruvene i Potosí og spise spennende restaurantmat til priser vi ikke en gang kan drømme om i Norge.

Se bloggen med elevenes egne opplevelser i Bolivia: https://fh2bolivia16.wordpress.com