Tromsø

Fjellheim Misjonsforsamling

Om du ønsker å tilhøre en menighet i Tromsø, finnes det flere alternativer. Hver helg er det møte i Fjellheim Misjonsforsamling. De benytter seg av lokalene til Fjellheim Bibelskole. Her møter du studenter og familier som bor i byen. Les mer her.

Idrett

Det finnes mange muligheter til å drive idrett i Tromsø. Det er fotballbane, lysløype, basseng og skøytebane m.m i nærheten av skolen. Bibelskoleelevene disponerer gymsal flere ganger i uken. I tillegg har vi en idrettslærer på skolen som drar i gang aktiviteter av alle slag som f.eks  squash, klatring, tennis og mye mer.

Naturopplevelser

Den nordnorske naturen er fantastisk, vill og vakker. Med kvasse fjell, bratte skrenter, værharde øyer, dype fjorder, hvite sandstrender, flakkende nordlys og snødekte vidder kan den ta pusten fra hvem som helst. Fjellheim har ikke linjetilbud, men legger opp til mange friluftsturer og oppleveser i løpet av året. Tromsø og Nord-Norge er spesielt for deg som er glad i snø, toppturer både på vinteren og sommeren, jakt og fotografering. Det er kort avstand fra skolen til skitrekk, friluftsområder og jaktterreng. Også her vil idrettslæreren dra elevene som vil med på ulike aktiviteter som fjellturer, overnattingstur, hvalsafari, skredkurs, toppturer og mye mer.

IMG_2631

By

Tromsø, som huser cirka 70 000 innbyggere, ligger omkranset av disse naturperlene. Byen blir kalt Nordens Paris og er et vakkert skue. Tromsø har et rikt kulturliv, Nord-Norges største kjøpesenter, caféer, restauranter, kebabsjappe, og alt annet du måtte trenge i løpet av et bibelskolår. Tromsø er en vakker, koselig og akkurat passe stor by. Skolen ligger i gåavstand til sentrum. Les mer her.