Rektor

Ingvald André Kårbø

ikarbo@fjellheimbibelskole.no

Ingvald er 31 år og kommer fra Øygarden utenfor Bergen. Som nordmenn flest er han født uten ski på beina. Er utdannet teolog og har arbeidet 7 år på Fjellheim. Ingvald underviser blant annet i Jesaja, hebreerbrevet, kirkehistorie, Israels historie og nyreligiøsitet.

 


Lærer

Thor Fremmegård

tfremmegaard@fjellheimbibelskole.no

Thor emigrerte til Nord-Norge i ung alder og har siden blitt værende på Fjellheim. Han har vært rektor de siste årene, men nå har han gitt stafettpinnen videre til Ingvald og går selv tilbake som lærer. Thor underviser i romerbrevet, Jesu liv og gjerning, Jesu lignelser, Jesu lidelseshistorie, etikk og Formidling. Han er også kjent for sin evne til å legge til rette for at gode relasjoner blant elevene kan bli enda bedre…

 Lærer

Jørgen Storvoll

jstorvoll@fjellheimbibelskole.no

Jørgen er ekte nordlending, gift og har 4 barn. Han skal undervise i innledning NT, etikk, troslære, apostlenes gjerninger, efeserbrevet, diakoni og konfesjonslære.

«Jeg ser særlig fram til å kunne bruke god tid sammen med og investere i mange flotte unge mennesker både i undervisningen og samtaler med fokus på livet sammen med Jesus.»

STENE-ENDRE-3-1487611
Lærer

Endre Stene

estene@fjellheimbibelskole.no

Endre er ansatt i en mindre stilling som lærer på bibelskolen. Han har også hovedansvaret for BOF-klassen det året den er oppe og går.

                                                                          Serviceleder/Lærer

Per Inge Belt

pbelt@fjellheimbibelskole.no

 

Per Inge har vært ansatt på Fjellheim siden 2014. Han er vel den som har størst variasjon i sin stilling her på huset. Ansvarsområdene er som følger: Leder for service-personalet, legge til rette for idrett og friluftsaktiviteter, praksisen til elevene, markedsføring og Nord-Norgeteamet. I tillegg har han ansvar for fagene «Ledelse og administrasjon» og «Samarbeid og konflikt» på Bibel og formidlingslinjen. Har hovedansvaret for turen til Mongolia/Kina.

Lærer/sjelesørger

Hanna Nilsen

hnilsen@fjellheimbibelskole.no

Hanna er bibelskolens svenske alibi. Hun gikk på Fjellheim for en del år siden og ble værende i Norge da hun traff mannen i sitt liv, Andreas, her. Hanna underviser i sjelesorg og er en veileder som mange elever benytter seg av i løpet av et skoleår.

 

Administrasjonsleder

Marit Gundersen

mgundersen@fjellheimbibelskole.no

Marit er ansatt som administrasjonsleder på Fjellheim, men er også fungerende mor for elevene og det unge personalet. Hun er utdannet adjunkt med videreutdannelse i spes. ped og sjelesorg, og har mye erfaring innen dette.

 

Kontormedarbeider

Maria Hellestøl Reyes

mreyes@fjellheimbibelskole.no

 

Maria arbeider 40 % på kontoret der hun bistår Marit med det daglige administrative arbeidet.

I tillegg til dette underviser hun i spansk..

Internatleder

Kirsti Tværåli

internatleder@fjellheimbibelskole.no

 Kirsti Tværåli er nyansatt internatleder. Hun kommer fra Namsos i Nord-Trøndelag. Ansvarsområdet hennes er knyttet til internat og renhold. Hun bidrar også på kjøkkenet med å lage mat til elevene.

Kjøkkenleder

Anne Christine Lund Dahlberg

kjokken@fjellheimbibelskole.no

Anne Christine er utdannet kokk og startet i høst som ny kjøkkenleder på Fjellheim. Hun har tidligere vært elev på Fjellheim samt vært ettåring på kjøkken og renhold. Anne Christine kommer fra Setermoen .

 

Vaktmester

Eivind Gagnat

egagnat@fjellheimbibelskole.no

Eivind er vaktmester på skolen. Han er vår altmuligmann som har peiling på det meste. Eivind er gift med Britt-Lene og er Fjellheims eneste tvillingfar.

 

Ettåring kjøkken/renhold

Ottar Birkeland

Ottar vil dette året være ettåring på kjøkkenet samt hjelpe til med renhold på skolen. Han var elev på skolen i fjor.

 

Ettåring kontor

Camilla Haukland

Camilla vil dette skoleåret være ettåring på kontoret. Hun var elev på Fjellheim forrige skoleår.

Ettåring kjøkken/renhold

Helena Wallgren

Helena vil dette skoleåret være ettåring på kjøkken og renhold. Helena har gått på Fjellheim for noen år siden og har nå tatt turen tilbake for å ta et år til i Norge.

Ettåring

Synnøve Spanne

Synnøve vil bruke et år hos oss for å jobbe blant annet med bønnearbeid, fast givertjeneste og bare det å være en god samtalepartner for elevene våre.