Rektor

Morten Nord-Varhaug

mnordvarhaug@fjellheimbibelskole.no

Morten er 46 år og et av skolens nyeste ansikt. Han er opprinnelig fra Varhaug på Jæren, men har vært bosatt i Riska i Rogaland de siste årene. Gift og har 3 ungdommer. Morten har bakgrunn fra 4-årig misjonsskole på Fjellhaug og er utdannet adjunkt. Han har vært misjonær i Kenya samt lærer og inspektør i ungdomsskolen.

«Jeg gleder meg til å jobbe med ungdommer i en av de viktigste tidsperiodene i livet deres og samtidig være med å gi de opplæring i den kristne tro.»

Lærer

Thor Fremmegård

tfremmegaard@fjellheimbibelskole.no

Thor emigrerte til Nord-Norge i ung alder og har siden blitt værende på Fjellheim. Han har vært rektor de siste årene, men nå har han gitt stafettpinnen videre og selv gått tilbake som lærer.

 Lærer

Jørgen Storvoll

jstorvoll@fjellheimbibelskole.no

Jørgen er ekte nordlending, gift og har 4 barn. Jørgen har ansvaret for Island-turen. Blant elevene er Jørgen kjent for sin flittige bruk av #hashtags.

«Jeg ser særlig fram til å kunne bruke god tid sammen med og investere i mange flotte unge mennesker både i undervisningen og samtaler med fokus på livet sammen med Jesus.»

STENE-ENDRE-3-1487611
Lærer

Endre Stene

estene@fjellheimbibelskole.no

Endre bor i Namsos og er ansatt i en mindre stilling som lærer på bibelskolen. Han har også hovedansvaret for BOF-klassen det året den er oppe og går.

                                                                   Lærer

Ingvald André Kårbø

ikarbo@fjellheimbibelskole.no

Ingvald er 32 år og kommer fra Øygarden utenfor Bergen. Som nordmenn flest er han født uten ski på beina. Er utdannet teolog og har arbeidet på Fjellheim siden 2010.

Lærer/sjelesørger

Hanna Nilsen

hnilsen@fjellheimbibelskole.no

Hanna er bibelskolens svenske alibi. Hun gikk på Fjellheim for en del år siden og ble værende i Norge da hun traff mannen i sitt liv, Andreas, her. Hanna underviser i sjelesorg og er en veileder som mange elever benytter seg av i løpet av et skoleår.

Administrasjonsleder

Marit Gundersen

mgundersen@fjellheimbibelskole.no

Marit har hovedansvaret på kontoret på Fjellheim og er også fungerende mor for elevene og det unge personalet. Hun er utdannet adjunkt med videreutdannelse i spes. ped. og sjelesorg og har mye erfaring innen dette.

Maria Hellestøl Reyes

mreyes@fjellheimbibelskole.no

Maria har skoleåret 2019/2020 permisjon fra sin stilling som administrasjonsleder. På siden underviser hun elevene i spansk og skal sammen med mannen sin, Raydén, reise til Bolivia på utenlandspraksis med en gruppe elever.

Internatleder

Kirsti Tværåli

internatleder@fjellheimbibelskole.no

 Kirsti Tværåli er internatleder og har vært det i to år. Hun kommer fra Namsos i Nord-Trøndelag. Ansvarsområdet hennes er knyttet til internat og renhold. Hun bidrar også på kjøkkenet med å lage mat til elevene.

Kjøkkenleder

Anne Christine Viste

kjokken@fjellheimbibelskole.no

Anne Christine er utdannet kokk og har arbeidet som kjøkkenleder på Fjellheim siden 2016. Hun har tidligere vært elev på Fjellheim samt vært ettåring på kjøkken og renhold. Anne Christine kommer fra Setermoen.

Vaktmester

Kristian Aarflot

kaarflot@fjellheimbibelskole.no

Kristian er skolens eneste sunnmøring og jobber som vaktmester på Fjellheim dette året. Han har høy kompetanse innenfor elkraft og er nummer seks av åtte i søskenflokken.

Kjøkken og renhold

Raydén Reyes

rreyes@fjellheimbibelskole.no

Raydén er fra Cuba og har bodd i Norge i ca. 2 år. Han er 45 år, gift og har en sønn. Dette året skal han jobbe på kjøkken og med renhold på Fjellheim. Lytter gjerne til spansk musikk mens han jobber.

Kontormedarbeider

Daniel Garvik

dgarvik@fjellheimbibelskole.no

Daniel er på sitt tredje år på Fjellheim. Han har en bachelor i økonomi og administrasjon og har et særlig ansvar for dette på skolen. Daniel skal også være hovedleder på Mongoliaturen.

Kontorassistent

Ane Marte Pettersen

apettersen@fjellheimbibelskole.no

Ane Marte er en av nordlendingene på skolen og kommer fra Alta. Hun har nylig bosatt seg på Kvaløya og begynte som assistent på kontoret i høst.