Hva skjer om dagen?

Vi har så langt hatt en veldig fin oktober. Selv om det går mot stadig mørkere tider her i nord, så er vi ved godt mot. De siste dagene har vi hatt klart og kaldt vintervær, og det merkes at vinteren er i anmarsj. Det store spørsmålet er når vi får årets første skikkelige snøfall. Hvem vet, kanskje allerede i nærmeste fremtid?

På undervisningsfronten går det slag i slag med ulike fag. Akkurat nå er elevene godt i gang med diakonipraksis. Her er de oppdelt i ulike grupper, hvor blant annet noen av dem er nede i byen og deler ut mat, noen er med på leksehjelp, mens andre har diverse oppdrag. I tillegg har elevene undervisning i troslære og Salmenes bok. Til neste uke skal de i tillegg starte med apologetikk – et spennende fag! Dessuten står spanskundervisning for de som skal til Bolivia og annet opplegg for de som skal til Mongolia og til Nord-Afrika også på menyen.

Ellers skal vi på utreisehelg 2. – 4. november. Elevene og deler av personalet har fordelt seg i en rekke grupper, og skal dra rundt til ulike steder i Nordland, Troms og Finnmark. Vær gjerne med i bønn for den helga!

Under kan du se noen glimt fra den siste tiden her på Fjellheim:

  • oktober 26, 2018