Hvem er våre nyansatte dette året?

 

Nye ansatte

Fra venstre: Camilla Haukland, Kirsti Tværåli, Helena Vallgren og Ottar Birkeland

 

Vi har dette året også hatt noen utskiftninger i personalet. Vi er veldig takknemlig for at det har ordnet seg med å få personalkabalen til å gå opp. Takk til alle som har hatt dette med i bønnene sine!

Kirsti Tværåli fra Namsos har tatt over jobben som internatleder. Hun vil også jobbe en del på kjøkkenet med å lage mat til elevene. Kirsti har flere års erfaring fra læreryrket og har faktisk hatt mange fra årets kull som elev tidligere.

Å få fyllt opp alle ettåringsplassene i år var litt ekstra utfordrende. Men vi er veldig glad nå for at det har ordnet seg. Camilla Haukland skal være ettåring på kontoret, mens Ottar Birkeland og Helena Vallgren skal være ettåringer på kjøkken og renhold. Camilla og Ottar var elever hos oss i fjor, mens Helena gikk på Fjellheim i 2013/2014. Vi setter stor pris på at disse ønsker å bruke et år her hos oss og håper de vil trives både med arbeidet og sosialt blant elevflokken. I tillegg til disse tre har vi også fått med oss Synnøve Spanne som en slags ettåring dette året. Hun skal vi bli bedre kjent med litt senere i høst, så bare følg med 🙂

Vær gjerne med å be for oss i personalet, men husk ekstra godt på disse nye at de vil finne seg til rette og at de vil oppleve Fjellheim som en god og trygg arbeidsplass!

  • september 8, 2017