Også denne uka presenterer vi en kort rapport og bilder fra noen av gruppene som var på turné uka før høstferien. Denne gang står Bodø og Island for tur!

Bodø

Vi i Bodø-teamet kjørte fra Fjellheim på fredagen til Jakobsbakken for å være med på 3-7. klasse leir. Her ble vi kjent med Joachim og Håkon fra fjorårets Nord-Norgeteam, og Helene, en tidligere elev. De fikk ansvaret for alle bibeltimer på leiren, der vi hadde fokus på fortellingen om den barmhjertige samaritan. Noen av oss hadde kjøkkentjeneste, mens resten var med som ledere på leiren. Vi var med på blant annet tur, sporlek og kosekveld.

På mandagen hadde vi ikke mye opplegg på formiddagen, så vi var en gjeng som gikk på bowling og koste oss, så på kvelden kjørte vi i to grupper til skateklubb på Fauske. Her møtte vi Audun som hadde kjøpt et gammelt bedehus og gjort det om til en skaterampe og med klatrevegg og bordtennisbord. Her kom ungdommer fra rundt Fauske for å skate eller spille og kose seg, samtidig som de fikk høre fra Bibelen. Veldig flott initiativ og viktig arbeid. Vi lekte med ungdommene og prøvde oss så smått på å skate, og Joachim hadde en liten andakt.

På tirsdagen var vi med på et formiddagstreff i Frikirken i Bodø. Der hadde vi frokost med en liten gjeng med eldre. Vi var med å lage til frokost, bære på plass bord og stoler og Håkon hadde en andakt. Da det var ferdig, reiste noen av oss for å bade på Nordlandsbadet. På kvelden reiste vi til Skjerstad og hadde møte for de som bodde der. Der hadde vi ansvar for å lede møte, åpning, Joachim hadde andakt og etterpå spiste vi kveldsmat.

På onsdagen hadde vi ikke program på formiddagen, så vi reiste i to grupper på Escape Room. På kvelden reiste noen på barnelag i Misvær. Etterpå var det ungdomskveld hos Helene og Helene, hvor vi fikk is og brownie og lekte 4 mann i sofaen. Helene og Helene delte noen vitnesbyrd fra livet sitt.

På torsdag skulle vi egentlig være med på ett formiddagsmøte, men det hadde blitt noen misforståelser, så det ble ikke noe av. Da reiste vi en gjeng og spilte frisbeegolf. På kvelden reiste noen på kvinneforening, mens resten av oss ble med på KRIK i Bodø. Der spilte vi fotball og innebandy, og en fransk jente fra Ungdom i oppdrag hadde en liten andakt etterpå.

På fredag tok de fleste flyet hjem for høstferie, men vi var 4 stk. som ble med på en ny runde med skateklubben. Der hadde vi en liten andakt, før vi begynte på turen tilbake til Fjellheim.

– Abraham R

 

Island

Turneen varte fra 22. september til 01. oktober.

Vi ankom Reykjavik kl. 18:30 og startet turneen med kvelds på Tacobell, noe som har blitt en tradisjon på Islandsturneen.

De kommende dagene reiste vi på møter og andre kristne samlinger hvor vi deltok med bl.a. sang, vitnesbyrd og leker.

Møtene var stort sett på kveldene, så vi fikk god tid til å være turister på dagen. Vi så på geysirer, fosser, besøkte The Blue Lagoon, flotte bygninger, operahuset, Valdis og mye mer. Vi hadde varierende badeopplevelser. Vi badet bl.a. i en varm og god bekk i Reykjadalur, noe som var veldig deilig. Men vi badet også i Islands eldste bad, som bar preg av å være gammelt, og hadde veldig skittent vann. Men det var gøy tross det skitne vannet.

Vi regnet oss i etterkant fram til at vi hadde vært på ca. 20 møter/konf. samlinger ol., kjøpt is 5 ganger og badet 5 ganger. Med andre ord en meget innholdsrikt og vellykket turne.

– Ann Kristin B

 

 

  • oktober 19, 2018