Juleferie

 

Da var faktisk dette høstsemesteret ved veis ende. Elevene har dratt hjem på juleferie, etter at vi hadde en flott juleavslutning på fredag i forrige uke. Nå er det ikke lenge til vi i personalet også tar ferie. Men først er det diverse ting som må ordnes slik at starten på neste semester skal bli så optimal som mulig.

Hva skal vi så si om høsten som har vært? Det har på mange måter vært et innholdsrikt semester, med en god del reisevirksomhet. Elevene har fått blitt godt kjent med hverandre, og de har fått møte nordnorsk kristenliv. Vi håper at de kan se tilbake på et halvår som har skapt gode minner!

For elevene blir det en lang juleferie, eller rettere sagt, de er borte fra Fjellheim en lengre periode. De kommer først tilbake til skolen mandag 7. januar, etter å ha hatt utreisehelg i sine lokalområder i dagene etter nyttår. Vær gjerne med i bønn for at elevene får en god ferie, hvor de kan få fordøye noen av inntrykkene de har fått og samtidig kan få samle krefter til et nytt, spennende semester.

 

Du kan følge oss på sosiale medier for å få et innblikk i skoleårets små og store begivenheter:

Facebook

Instagram 

  • desember 18, 2018