Dette er teamet vårt!

Dette året er vi så heldige å ha disse fire, flotte ungdommene ansatt på Fjellheim. Joakim (20), Johannes (21), Irene (20) og Annika (20) var alle elever på Fjellheim Bibelskole i fjord. I år reiser de i Nord-Norgeteamet hvor de både besøker og er med å drive barne- og ungdomsarbeidet rundt om i landsdelen. De gjør en viktig jobb! Vær gjerne med å be for dem.

Joakim Halvorsen, Johannes Nessa, Irene Straumstein og Annika Heskestad

Johannes har òg stilt til et lite intervju med oss:

Hvorfor ønsket du å reise i Nord-Norgeteamet? Hadde lyst å vera eit kristent førebilete for ungdommar her i Nord-Noreg, samstundes som Nord-Noreg er ein veldig fin landsdel som det freista å oppleve meir av. 

Har du en kjekk opplevelse fra teamet så langt? Veldig kjekt å treffa ungdommane på Nordborg, der vart me godt kjend med dei ungdommane som kom på møtene, og det kom fleire og fleire ungdommar på kvart møte, så det var veldig kjekt.

Er det noe du synes er (spesielt) utfordrende med å reise i team? Det å veta kva ein skal ha andakt om og om det treff dei ein snakkar for, det har vore litt vanskeleg, ein har jo lyst at det arbeidet ein legg ned skal få betydning for nokon .

Vi er veldig takknemlige for at denne gjengen har valgt å være på Fjellheim og i nord-Norge et år til. Vi vil ønske dem alt godt for teamtjenesten videre!

  • november 25, 2019