Elevintervju

Etter nesten 3 måneder på Fjellheim samlet vi to elever, Brit Helen Finstad fra Kleppe og Claudia Fauske Ignacio fra Bygstad for å spørre dem litt om hvordan de har hatt det så langt på Fjellheim bibelskole.

 

20141111-DSC_5920

Fra høyre: Claudia Fauske Ignacio fra Bygstad, Brit Helen Finstad fra Klepp

 

Hvordan har året vært til nå?

Lærerikt! legger Brit Helen raskt til. Hun vil også si at det har vært utfordrende på flere områder og gitt henne nye opplevelser. Det å sparke spark på snø i oktober er noe som sitter igjen som et utrolig godt minnet. Claudia sier at allerede etter tre måneder så har hun fått venner for livet.

 

Har dere sett nordlys?

JA! Utroper Brit Helen med et stort smil om munnen. Claudia: Hvordan kan man sette ord på nordlys? Men hvis jeg skal beskriver det, må det være: mektig og magisk. Det er ubeskrivelig!

 

Hva er den beste opplevelsen så langt?

Nordlyset er begge enige om at er definitivt den beste opplevelsen. Brit Helen vil også si at bilturen til leirstedet Karalaks i Lakselv, er også en stor opplevelse. «Vi fikk se så mye reinsdyr på en plass!»

 

Hva syntes du har vært bra med undervisningen?

20141111-DSC_5906

Stående: Brit Helen Finstad fra Kleppe Sittende: Claudia Fauske Ignacio fra Bygstad

Variasjon, litt om alt, akkurat det jeg trenger, aktuelle ting som vi kan ha bruk for i hverdagen, det gjelder på en måte oss, sier Brit Helen

 

Hva ser du fram til av det som ligger fremfor oss?

Brit helen svarer fort: Lære mer om bibelen, og få mer bibelkunnskap om forskjellige tema. Hun gleder seg også veldig til Mongolia turen som er i mars og kortkurs ikke minst, skriker hun ut etter noen sekunder tenketid.

 

Er du fortsatt fornøyd med valget av bibelskole?

Ja absolutt, har ikke angret ett sekund! Har forelsket meg i Nord-Norge, naturen og folkene her sier Claudia bevist med et smil om øyet.